Training Powerful Business Persuasion – 22-23 Octombrie, ARAD

Un meșter instalator renumit locuia în port. Într-o seară căpitanul unui vas acostat de curând l-a căutat acasă. I-a spus pe scurt că are o defecțiune în camera motoarelor și că nu poate părăsi portul din cauza asta. Toți meșterii de la bord se dovediseră neputincioși. Instalatorul și-a luat sculele și s-a dus pe vapor. A intrat în sala motoarelor și a început să se uite la puzderia de conducte care împânzeau camera. A pipăit o conductă, a pus urechea aproape de o alta, apoi a făcut câțiva pași înapoi și a privit din nou păienjenișul de țevi. După ce s-a mai rotit prin încapere de câteva ori, pipăind si ascultând, s-a oprit. A scos din trusa de scule un ciocănel și s-a apropiat de un robinet rosu aflat în spatele unei țevi groase. A lovit o singura dată, sec, și ca prin minune întreaga instalație a început să funcționeze perfect. Uluit, căpitanul vasului i-a mulțumit și l-a întrebat cât costa prestația. S-au înțeles că meșterul îi va trimite nota de plată în ziua următoare.

 ***

vapor-cu-aburiSavurandu-și cafeaua de dimineață, căpitanul vasului a deschis plicul cu nota de plată și a citit ce scria: 

Onorariul pentru reparație era 1000 de dolari.

Furios, și-a luat haina și a fugit la meșter să-i ceară socoteala. – Nu ai petrecut nici măcar un sfert de ora în sala motoarelor, a scrâșnit el. Cum se justifică suma asta exorbitantă? Foarte calm din fire, meșterul i-a răspuns ca în dimineața următoare îi va trimite o factură detaliată.  A doua zi, căpitanul a văzut conținutul facturii și a înteles.  Factura detaliată:

Una lovitura ciocănel – 0,5$ Determinare loc pentru lovitura ciocanel – 999,5$ Total – 1000$

***

Meșterul din poveste este un adevărat expert. El este capabil să vadă dintr-o privire punctul nevralgic și să intervină exact acolo unde poate produce cel mai bun rezultat. El știe unde să folosească instrumentele din trusa se scule, când și cu ce intensitate.

afispbp-octombrie-2016-aradEfortul pe care meșterul îl depune nu este mai mare decât cel pe care îl pun mecanicii… rezultatul însă da! Așa se întâmplă și în relațiile de afaceri în care maeștrii persuasiunii câștigă pentru că pot face distincțiile de finețe necesare în momentele cheie.

Care este diferența care face diferența?

Maeștrii persuasiunii știu să identifice locurile și momentele în care să „lovească cu ciocănelele lor”, reprezentate prin cuvintele pe care le spun, de gesturile pe care le fac, de întrebările pe care le adresează, de modalitatea prin care își pregătesc întâlnirea sau de analiza pe care o fac după fiecare întâlnire importantă.

Aceste distincții de finețe sunt de fapt cheia succesului pentru performerii din orice domeniu. Ele reprezintă diferența care face diferența între performanță și mediocritate. Această diferență este mult mai mică decât cred cei care care se află în zona mediocrității. Uneori vorbim de o diferență de 1%.

Acest program de dezvoltare personală care începe cu un training intensiv de 2 zile, este despre 1%!

Acei 1% care te vor ajuta să devii un influențator de top și un lider de apreciat!

Vreau să obțin o ofertă personalizată la acest training!

La ce te poți aștepta, dacă vei participa la acest program:

 • brosura-pbpVei realiza mai multe vânzări
 • Vei primi mai puține obiecții de la clienți și colaboratori
 • Vei fi mult mai atent la semnalele nonverbale și paraverbale ale interlocutorilor
 • Vei obține mult mai ușor mai multe întâlniri
 • Te vei simți mai confortabil în relatiile cu ceilalți
 • Vei ști să structurezi rapid o prezentare convingătoare
 • Vei câstiga simpatia celor din jur în primele minute ale întâlnirii
 • Îți vei menține un nivel ridicat al stimei de sine, ceea ce îți va crește productivitatea
 • Vei ști cum să abordezi consultativ, nu agresiv, orice client, coleg sau colaborator
 • Vei deveni o persoană mai deschisă și mai îndrăgită de colegi, prieteni și parteneri

Este vorba de un program de dezvoltare personală care începe cu un training experiențial de două zile (8 module) susținut de doi traineri licențiați Călin Iepure și Laszlo Fodor, training ce se concentrează pe exersarea de abilități care sunt practicate în minim 20 de exerciții și experiențe ghidate. Pachetul de training mai conține și:

 • Un set flashcarduri
 • Manual de training
 • Agenda TOP 10 VIP: Sistemul de dezvoltare al relațiilor profitabile
 • Peste 10 ore de materiale audio (9 CD-uri audio)
 • Acces la un grup on-line interactiv pe care sunt postate resurse
 • Follow-up printr-o secvență de e-mailuri periodice (două pe săptămână) în care participanților li se reamintesc idei din curs

 Merită să investești în acest curs?

Sunt 6 abilități cheie pe care trebuie să le stăpânească orice om care influențează, indiferent că lucrează în vânzări, că e manager sau negociator. Dacă antrenezi o singură competență a influențării cu 50%, (de exemplu abilitatea de Argumentare) îţi creşti puterea de convingere cu … cei 50%

 1* 1*1*1*1,5*1 = 1,5

Dacă însă îţi dezvolţi fiecare dintre cele 6 arii cheie ale influenţării cu câte 13 %, practic îţi vei dubla puterea de convingere.

 1,13 * 1,13 * 1,13 * 1,13 * 1.13 * 1.13 = 2,08

Aceasta dublare se poate realiza foarte uşor printr-un training de 2 zile urmat sistemul de învăţare unic care durează 10 săptămâni.

Vreau să imi dezvolt abilitățile de comunicare, vânzare și influențare cu integritate!

Ce spun cei care au participat?


 


  

Ce ai de făcut?

Ai de făcut două lucruri pentru asta: să te înscrii și să participi la training sâmbătă-duminică, 23-24 Iulie 2016.

M-am decis! Vreau să particip!

Odată ce te-ai înscris te vom contacta telefonic pentru că avem o ofertă personalizată pentru tine 🙂